Piercing în nas și în alte zone ale corpului

de | 20 noiembrie 2020

Nu putem să fim toți la fel, unora le place să aibă mai multe bijuterii, alții nu poartă deloc sau cu silă și o verigheta. Să nu vorbim de pirercinguri în nas, buric sau în alte zone și mai intime.

Dar gusturile nu se discută!

Piercingul în nas sau zona sprâncenelor sunt vizibile și din acest motiv ajung des subiect de discuție. Dar tinerii nonconformiști poartă cu încredere și piercinguri în buric și în alte zone mai speciale. Și acesta este un mod de afirmație diferită față de generațiile anterioare.

Este la fel dacă ai face tatuaje peste tot pe piele, care de altfel este la modă în rândul tinerilor. Nu toate piercingurile în nas sunt huruite!

Dacă această bijuterie este amplasată cu gust și este suficient de mică să nu îți creeze disconfort estetic, atunci va fi acceptată de toată lumea.

Un cristal micuț, biluță fină nu va deranja pe nimeni, dar dacă vei amplasa un inel mare, care atârnă în vârful nasului vei fi holbat cu siguranță. Dacă ai nevoie de un piercing în nas estetic, potrivit, care nu va deranja pe nimeni, caută în oferta noastră. Webshopul Studex poate să îți ofere o soluție cu gust.