Arhive categorii: Szolgáltatás

Ajuta mult fitness Oradea

Cand este vorba de slabire din greutate, toata lumea stie, ca este nevoie si de scaderea aportului caloric. Multe persoane incearca sa faca cure de slabire prin diferite metode, pe care le gaseste pe internet, dar exista si solutie mai eficienta, adica nutritie personalizata. In orasul nostru se afla fitness Oradea, iar specialistul care lucreaza… Citește mai mult »

Vitamina C injectabil cu efect minunat

Pentru prevenirea bolilor este recomandat să folosim vitamina C, care mai de mult a avut rolul de protecție anti-scorbut. Azi deja este cunoscută după efectele sale antioxidante, de protecție celulară și de distrugere a cancerului. Sare în ajutorul bolnavilor tumorali vitamina C injectabil, întărind sistemul imunitar foarte mult. Dar pe lângă această caracteristică a sa,… Citește mai mult »

Proiecte Ghid Local Oradea

Deși înființată destul de recent, în aprilie 2016, echipa Ghid Local Oradea realizează mai multe proiecte menite să promoveze orașul Oradea și localnicii acestuia. Printre aceste proiecte realizate de echipa Ghid Local Oradea, unele la inițiativa echipei Cluj.com – Ghid Local, se numără și: Cămara din Ardeal, La doi pași de Oradea, Artistul Altfel și… Citește mai mult »