Substanta vitamin B17 benefica

de | 16 noiembrie 2016

Multi bolnavi de cancer sunt diponibili, sa incerce si diferite tratamente alternative, naturale, cu speranta, sa ii ajute in vindecare. Acest tratament poate fi cel pe baza de vitamin B17, complet natural, care este fabricat sub forma de tablete si injectii din nucleul din samburele de caise.

Avand aceasta caracteristica, nu produce efecte secundare daunatoare asupra organismului bolnavului. Poate fi utilizat si simultan cu tratamentele traditionale, bazate pe chemio- si radioterapii, in acest caz rezultatul poate fi mai complex, plus diminua si efectele daunatoare ale celor traditionale.

Daca vitamin B17 este utilizat impreuna cu vitamina C injectabila si su solutie de bicarbonat, efectul benefic al acestuia poate creste chiar foarte mult. Din pacate, este mare nevoie de aceasta substanta naturala, pentru ca numarul bolnavilor de cancer este in crestere. Alimente „civilizate”, stresul, mediul inconjurator poluat, toate pot fi motive pentru imbolnaviri de cancer. Dar este speranta, daca boala este diagnostizata la timp.